• Hevosesi ja koirasi parhaaksi.
  • Vastuulliset Suomessa valmistetut tuotteet.
  • Minimitilaus 10 €.
  • Toimitusmaksu 4,90 €.
  • Hevosesi ja koirasi parhaaksi.
  • Vastuulliset Suomessa valmistetut tuotteet.
  • Minimitilaus 10 €.
  • Toimitusmaksu 4,90 €.

Kalenterikokemukset

Lue, mitä kalenteriemme käyttäjät kertovat

Kokemuksia Hyvinvoiva Ratsastaja kalenterista

Hyvinvoiva ratsastaja kalentereita on tällä hetkellä kahdella oppilaalla, sekä minulla itselläni yksi. Nämä kaksi ratsastajaa ovat minun henkilökohtaisessa valmennuksessa, joten heidän kanssaan tavoite onkin ollut tehdä laaja kokonaisvaltainen valmennussuunnitelma, mihin kuuluu ratsastuksen lisäksi peruskuntotreenit, palautuminen, psykologinen valmentautuminen ja ravinto. Ja tätä varten kalenteri on äärettömän hyvä.

Ratsastajat ratsastavat minun silmän alla 2–3 x vkossa. Olemme tehneet peruskunto harjoitteen kuntopyörällä yhdessä ja sen perusteella laadin heille harjoitusohjelman kotiin, jota ovat noudattaneet.

Itselleni olen myös kirjannut tavoitteet ja treenisuunnitelmat omaan kalenteriin ja aion tätä kalenteria hyödyntää ratsastuksenopettajan näytössä, kun pitää esittää vuoden suunnitelmat omasta treenisuunnitelmasta ja kilpailusuunnitelmasta ja miten ne ovat sujuneet.

Vinkit liikkuvuuden suhteen ovat olleet hyviä. Käyn valmentaja II koulutusta ja siellä Tero Puustinen piti meille lihaskunnosta ja liikkuvuudesta yhden päivän ja oli ilo huomata, että kalenterista löytyi samoja liikkeitä!

Samoin lihaskunnon suhteen. Paras asia mikä on minulle mieleen on se, että lihaskunto puoli on nauhan kanssa, ei kahvakuulien tai muiden painojen kanssa. Itse käytän nimittäin paljon mieluummin nauhaa, koska sillä pystyy tekemään paljon liikkeitä hyödyntäen koko kroppaa, joten iso plussa tästä!

Sekä tietenkin kalenteri on investointina edullinen.

Teksti: Marja Lilja


Koirani vuosi kalenteri

Vuoden käyttökokemus

Hommasin tämän vuoden alussa ihanan Koirani Vuosi-kalenterin ja oon tykännyt tästä tosi paljon.

Kalenteriin saa yksiin kansiin ylös koiran terveystiedot, reenisuunnitelmat ja muistiinpanot.

Kalenterin alussa on koko vuoden näkymä kahdella sivulla, joka kuun alussa on sivu kuukausikuluille/muistiinpanoille ja kiva kuukausinäkymä, johon mahtuu laittamaan tärkeimmät huomiot ylös ja erikseen aukeama neljälle eri reenisuunnitelmalle.

Viikkonäkymä on aina aukeaman kokoinen, joka päivälle mahtuu kirjoittamaan hyvin ylös tapahtumia tai mitä nyt ylös haluaakin laittaa.

Ja mun lemppari, raksi ruutuun-systeemi hampaiden hoidolle! Koiran viikkohuolto muistuttaa tsekkaamaan silmät, korvat, lämmön sekä tassut ja kynnet, tämäkin on kätevä.

Kalenterin lopusta löytyy vielä kattava koirainfo, siellä hyvänä muistutuksena esim. koiran terveydenhuoltoon liittyvistä asioista aina näyttelyitten pikaiseen läpikäymiseen ja tilaa koiran hoitojen kirjaamiseen.

Kuva ja teksti: Colliekopla

Koiran huoltovihko

Koiran huoltovihkoon saa yksiin kansiin todella näppärästi kaikki koiran hoidot, lääkitykset, madotukset, hieronnat ym. yksiin kansiin ylös. Helpottaa varsinkin monen koiran taloudessa, kun esimerkiksi rokotukset saattavat olla eri aikaan, jollakin koiralla voi olla lääkekuuri menossa, yhdellä ois tarvis hieronnalle niin pysyy päivät hallinnassa kun ne vaan merkataan vihkoon ylös! Ei tarvi olla tarkastelemassa kalenteria, koiran rokotuskorttia ja kuitteja vuorotellen että pysyy kärryillä : )

Kuva ja teksti: Colliekopla

Kennelvihko

Super kätevä ja hyödyllinen varsinkin aloittelevalle kasvattajalle! Vihkossa on kätevästi taulukot astutuksesta pentu aikaan esimerkiksi terveysasioille, ruokintaan ja liikuntaan. Löytyy paikat mihin kirjoittaa ylös emon rokotukset, loishäädöt, ultraus ym selkeästi yhdelle sivulle.

Hyvä muistilista, mitä kannattaa olla synnytystä varten valmiina sekä lämmönseurantataulukko! Synnytyksen jälkeen kahdeksaa viikkoa varten imetys- ja ruokintataulukot joihin mahtuu hyvin huomiot ja määrät ylös.

Jokaiselle pennulle löytyy oma sivu (yhteensä 16 pentua varten) johon saa kattavasti kaikki pennut tiedot ylös aina madotuksista ja lempinimestä painotaulukkoon ja tulevan kodin tietoihin.

Helpottaa pentuarkea, kun kaikki tiedot saa yhteen paikkaan ja vielä kauniiseen vihkoon mitä mielellään säilyttää muistona pentueesta : )


Hevoseni vuosi kalenteri – 5 vuotta käytössä!

Kalenteri on ollut kätevä, kun kaikki tiedot saa saman vihkon väliin ja omilta sivuilta on helppo tarkistaa tarvittavat asiat!

Jokaiselle päivälle löytyy kirjoitustilaa, johon voi kirjoittaa mitä on tehty ja miten on mennyt. Kalenterista on myös helppo seurata, miten muilla on mennyt Karrin kanssa!

Kalenteriin saa kirjattua tärkeät päivämäärät ylös ja seurattua kuluja, mihin menee rahaa ja miten paljon. Olen oppinut kalenterin avulla hieman ennakoimaan kuukausittaisia kuluja, esim kuinka usein väkirehua on pitänyt ostaa lisää, milloin kengitykset jne.

Kaikki kuurit (esim antepsin, psyllium, magnesium) saa kätevästi merkattua ylös, josta on nopea tsekata, mitä on milloinkin tapahtunut ja mitä poni on saanut. Tällaiset helposti unohtaa, jos niitä ei merkitse ylös mihinkään.

Kalenterin lopusta löytyy "liikutus ja vapaat" -sivu, johon olen aina merkannut kaikki liikunnat ja kuka on Karrin kyseisenä päivänä hoitanut. Tästä on nopea tarkistaa esimerkiksi pitkältä ajalta kevyemmät jaksot, tarkastella liikunnan kokonaismäärää ja miettiä, tarviiko tehdä muutoksia vai onko systeemi ollut toimiva!

Karrilla käytetään kengityksessä domosedania, niin olen määrät merkinnyt ylös, josta olen voinut seurata tarvitseeko annostusta muuttaa, riippuen aina miten edellinen kengitys on mennyt.

Kuva ja teksti: Karri-poni, Hevoseni vuosi -kalenterin käyttäjä jo viisi vuotta.