• Hevosesi ja koirasi parhaaksi.
  • Vastuulliset Suomessa valmistetut tuotteet.
  • Minimitilaus 10 €.
  • Toimitusmaksu 4,90 €.
  • Hevosesi ja koirasi parhaaksi.
  • Vastuulliset Suomessa valmistetut tuotteet.
  • Minimitilaus 10 €.
  • Toimitusmaksu 4,90 €.

Käyttäjälähtöiset ja vastuulliset kalenterit

Design from Finland -merkki vuodesta 2021 lähtien

Design from Finland -merkki tupsahti kalenteri- ja muistiipanotuotteidemme kylkeen.⁠ Mistä merkki kertoo?

⁠Design from Finland kertoo muun muassa vastuullisuudesta ja suomalaisesta muotoiluosaamisesta sekä käyttäjälähtöisyydestä.⁠ Suomalaisen työn liitto myöntää Design from Finland -merkin. STL kertoo merkistä näin: Merkki kertoo siitä, että tuote on muotoiltu Suomessa ammattimaisesti, vastuullisesti ja käyttäjälähtöisesti. Merkkiyritysten pääkonttori sijaitsee Suomessa. Merkkiyritykset viestivät avoimesti tuotantoketjunsa rakenteesta ja valmistusmaasta.

Talliarjen pääkonttori tai toimisto sijaitsee Vilppulassa, Pohjois-Pirkanmaalla. Sieltä lähtee liikkeelle myös verkkokaupasta tilaamasi kalenteri. Valitettavasti meillä ei ole kivijalkaliikettä, josta voisit noutaa oman kalenterisi.

Hevos- ja koiraihmisille suunniteltu kalenteri

Talliarjen tiimin toinen perustajajäsen Anna on ammatiltaan graafinen muotoilija. Anna toteuttaa kalenterit ja kuvitukset yhteistyössä kalenterien suunnittelijan, kehittäjän ja toisen perustajajäsenen Katan kanssa. Katalla on pitkä ura hevosten parissa, ratsastuksenopettajana ja hevoshierojana. Hänen vuosien kokemuksesta on ammennettu muun muassa hevoskalenterien infosivut. Katan voi yhä tavata tallien arjessa hevoshierojana sekä koulutetuttuna hierojana. Hän on myös vuosia kouluttanut hevoshierojia Hevosopistolla, Ypäjällä.

Mitä käyttäjälähtöisyys tarkoittaa

Mitä käyttäjälähtöisyys tarkoittaa Hevoseni ja Koirani vuosi tuotteiden kohdalla? Se  tarkoittaa muun muassa sitä, että tuotteen suunnittelussa on kuunneltu asiakkaita eli hevosen ja koirien omistajia ja eläinten kanssa työskenteleviä ihmisiä.⁠

Aloittaessamme vuonna 2017 ensimmäistä Hevoseni vuosi -kalenteriamme saimme asiantuntijakommentteja eläinlääkäreiltä, hevosenomistajilta, ratsastuksenopeilta sekä tallityöntekijöiltä. Matkan varrella olemme saaneet runsaasti viestejä asiakkailtamme ja olemme pyrkineet kehittämään tuotteitamme saadun palautteen perusteella. ⁠Kiitämme kaikkia kommenteista ja palautteesta. Se on ollut ensi arvoisen tärkeää tuotteitamme kehittäessä. Otamme mielellämme vastaan palautetta. Voit antaa palautetta täällä.

Koirani vuosi -tuotteiden suunnittelun aloitimme kysymällä koiran omistajilta vinkkejä, mitä heidän mielestään kalenterista olisi hyvä olla. Asiantuntija-apua suunnitteluun saimme jälleen eläinlääkäreiltä.⁠

Kalentereissamme on hevos- ja koirainfosivut, joihin olemme asiantuntijoiden kanssa koonneet lemmikin terveyteen ja harrastamiseen liittyviä perustietoja. Tiedon lisäksi kalenterin lopusta löytyy erilaisia muistiinmerkitsemisen tueksi suunniteltuja taulukoita ja visualisointeja muun muassa ruokinnan ja lääkinnän seurantaan, hoitotoimenpiteille ja liikuntaan.

Suomessa valmistettu kalenteri

Design from Finland -merkki kertoo myös muun muassa siitä, että tuote on valmisteltu ja suunniteltu vastuullisesti. Kalentereissamme vastuullisuus on myös kantava teema. Hevostaidot ja hevosen hyvinvointi oli Katalla punaisena lankana jo ensimmäisestä hevoskalenterista lähtien vuonna 2017. Samoin koiran hyvinvointi aloittaessamme ensimmäista koirakalenteria vuonna 2020. Me tekijät toivommekin että kalenterin avulla, muistiinmerkitsemisen kautta, opit tuntemaan lemmikkisi paremmin ja lemmikin hyvinvointi paranee. Haluamme toisin sanoen ohjata vastuulliseen hevosen ja koiran omistajuuteen.

Painotuotteemme on valmistettu vastuullisesti Keski-Suomessa. Meille Printek-painotalo on tärkeä ja luotettava yhteistyökumppani. Yhdessä tutun ja luotettavan kumppanin kanssa pystymme myös kehittämään tuotteitamme sekä tuoteperhettämme. Kalenterien viimeistely ja postitettu tapahtuu Pohjois-Pirkanmaalla Talliarjen toimistolla.

Mikä kalenteri sopii sinulle parhaiten? Löydä omasi!